loader
Foto

În exclusivitate pentru România, Giurgea şi Bratu ne aduc „Jeep Experience Days”

Miercuri, 27 ianuarie, de la ora 23:25, a fost difuzat pe TVR 1 şi TVR HD unul din cele mai spectaculoase test drive-uri ale băieţilor de la „Maşini, teste şi verdicte”. Personajele principale? Jeep Renegade şi muntele Etna.

 

Maşini, teste şi verdicte

Episodul este disponibil online pe TVR+.

Episodul 85 de Mașini, Teste și Verdicte este gata și este dedicat (aproape) în totalitate mașinilor 4x4. În exclusivitate pentru România, doar pe TVR1  veți putea vedea aventura noastră în lumea Jeep, în Italia, unde am urcat pe muntele Etna cu un Renegade și apoi am navigat prin jungla siciliană cu un Wrangler. Am fost singurii jurnaliști din România invitați la acest eveniment menit să ne demonstreze calitățile 4x4 ale mașinilor Jeep.

Mai departe, am testat un BMW X6, într-un loc neobișnuit, într-un mod neobișnuit. De obicei, Costin Giurgea este responsabil de testarea mașinilor sport, iar eu vorbesc despre calitățile lor practice… dacă au așa ceva, sau dacă nu… ei bine, pentru testul cu SUV-ul coupe cu patru uși echipat cu cel mai mic motor disponibil pentru el, eu am trecut la volan, iar Giurgea a trebuit să suporte stilul meu de condus… pe circuit, la Academia Titi Aur.

Încheiem seria testelor din acest episod cu un material „dublu”. Am condus un Renault Kadjar pe benzină, cu tracțiune față pe asfalt în vară și apoi un diesel cu tracțiune integrală pe un circuit de motorcross, prin zăpadă. Vă vom putea spune astfel care sunt plusurile fiecărei versiuni pentru a ști să alegeți mai bine dacă va fi cazul.

Mașini, Teste și Verdicte este difuzată pe TVR 1 miercuri, la ora 23.25 şi sâmbătă, la ora 10:30 (reluare); pe TVR HD, miercuri, la ora 23:25, şi duminică, la ora 12:30 (reluare).

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

 

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1