loader
Foto

În „Săptămâna TVR”, trupa Mondial se reuneşte, după 50 de ani de la înfiinţare

Mişu Cernea, Doru Tufiş şi Mircea Drăgan s-au  alăturat altor personalităţi invitate în ediţia specială Ne vedem la TVR, vineri, 4 martie, î n direct, de la 17.00, cu Marina Almăşan, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Marina Almăşan
Ne vedem la TVR

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În ziua rămasă în amintirea românilor drept „fatidica zi a cutremurului din 1977”, Marina Almăşan discută, cu invitaţii săi, despre „cutremurul din TVR”, în ultima emisiune difuzată la TVR 1 sub umbrela „Săptămâna TVR”. Ediţia specială Ne vedem la TVR este transmisă în direct vineri, 4 martie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

La jumătate de secol de la înfiinţarea trupei Mondial, câţiva dintre primii membri ai formaţiei se reunesc în platoul emisiunii, pentru a vorbi despre rolul TVR în viaţa şi cariera lor. Mişu Cernea, Doru Tufiş, Mircea Drăgan şi Mihai Constantinescu sunt invitaţii Marinei Almăşan la o discuţie sinceră, de suflet. Li se alătură actorul Florin Zamfirescu, interpreta de muzică populară Viorica Flintaşu, crainica TVR de odinioară Sanda Ţăranu, scriitorul Alex Ştefănescu şi analistul Dumitru Borţun, împreună cu un public numeros şi angajaţi ai Televiziunii Române, veniţi şi ei să vorbească despre nostalgiile Trecutului, dar şi inceritudinile Prezentului, despre ceea ce spun telespectatorii - celebri sau nu - ai televiziunii publice.

„Săptămâna TVR” se încheie vineri, pe 4 martie, cu ediţia specială Ne vedem la TVR, realizată de Marina Almăşan. De luni până joi, Mircea Radu ne-a aşteaptat, de la ora 18.00, la Întrebări şi răspunderi, iar Liviu Mihaiu şi invitaţii săi au pus Între bine şi rău - Televiziunea Română.

Aici puteţi citi mai multe despre „Săptămâna TVR”. De asemenea, sunteţi invitaţi să scrieţi întrebările şi opiniile voastre pe pagina oficială de Facebook a TVR 1.

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 3

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1