loader
Foto

Lecții de salsa și de limba chineză, la Hai-Hui

În ediţia din 6 aprilie, Andreea Raicu şi-a povestit peripeţiile din călătorii, iar telespectatorii au intrat într-un restaurant cu totul neobişnuit . Hai-Hui - luni, de la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Marina Almăşan
Hai Hui

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Cea de-a patra ediţie Hai-Hui a acestui sezon a venit cu noi argumente pentru telespectatorii TVR 1 de a rămâne în faţa micilor ecrane: o întâlnire cu frumoasa Andreea Raicu şi experienţele sale din călătoriile prin lume, o lecție de salsa de la celebrul Willmark și secretele artei cu… nisip. Prietenii emisiunii au în continuare ocazia să participe la concursul care îi poate trimite direct în Thassos! Ce pot face pentru a câştiga această excursie au putut afla urmărind emisiunea produsă şi prezentată de Marina Almăşan, luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Tot în ediția din 6 aprilie, am văzut cum arată un restaurant de lux în care locul meselor e luat de… closete şi l-am cunoscut pe Deniz, noul Tarkan al turcilor, oaspete în platoul Hai-Hui.  Mariana Pachis, artista care a intrat în Cartea Recordurilor pictând pe nisip, a venit și ea la emisiunea găzduită de Marina Almășan să vorbească despre secretele artei cu nisip, dar și să facă o demonstrație în fața publicului. Cum a colindat Andreea Raicu planeta-n lung și-n lat am aflat tot luni după-amiaza, chiar de la frumoasa vedetă tv, iar Willmark ne-a purtat prin ținuturi exotice, tocmai în Columbia, excursie virtulă finalizată cu o lecție de salsa în direct, oferită gratuit de celebrul coregraf. Ambasadorul Chinei la București Xu Feihong ne-a iniţiat în tainele scrierii în limba chineză, iar trupa Roman Swing a întregit peisajul de luni, din studioul Hai-Hui.

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică.

Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, în fiecare luni, la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Şi românii din afara graniţelor ţării sunt aşteptaţi în călătoriile Marinei Almăşan şi ale invitaţilor ei, prin intermediul TVR Internaţional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1