loader
Foto

Maria Butaciu şi Alexandru Mica, la O dată-n viaţă

Alături de cei doi artişti şi susţinătorii lor, invitaţii speciali ai Iulianei Tudor în competiţia artistică de la „O dată-n viaţă” au fost membrii trupei Cobzality. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 24 iunie, de la ora 21.10.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

Iuliana Tudor ne-a aşteptat şi în această seară în faţa micilor ecrane, la o nouă ediţie O dată-n viaţă. A fost rândul altor doi artişti să fie puşi în situaţii inedite, să treacă prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi divertisment, O dată-n viaţă a putut fi urmărită şi în această săptămână, pe 24 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Maria Butaciu, una dintre vocile cele mai cunoscute ale Năsăudului şi Alexandru Mica, un culegător şi păstrător remarcabil al folclorului din sudul ţării au încercat, în această ediţie, să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă. Concurenţii au beneficiat de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Dor Transilvan din Cluj a întărit echipa Mariei Butaciu, iar lui Alexandru Mica i s-a alăturat Ansamblul Burnasul din Alexandria. Invitaţii speciali ai emisiunii au fost membrii trupei Cobzality, astfel că am petrecut o seară pe ritmuri dintre cele mai diverse la O dată-n viaţă.

În ediţia anterioară a emisiunii, Gheorghe a prins... peştişorul de aur. Să ne amintim ce s-a întâmplat când s-a prezentat cu el în faţa Floarei.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

8:00 Weekend matinal

*Matinal* Sport

Prezintă: Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Invitat Nicoleta Rădăcină, jurnalistă, editorul proiectului "Unfinished Love Stories"

Teme de discuţie

-la inceputul acestei saptamani, pe 23 aprilie, chiar de Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de autor, Fundația EIDOS a lansat platforma editorială UNFINISHED LOVE STORIES ce pune în lumină povești reale de iubire, în toate formele ei. Platforma are ca sursă de inspiraţie Modern Love, cea mai citită rubrică din The New York Times, coordonată de jurnalistul Daniel Jones. S

Invitat Oana Alexandru Constantinescu-Consilier de Imagine si Eticheta Sociala

Absolventa a Facultatii de Psihologie din Bucuresti, Oana Alexandru Constantinescu este unul dintre puținii experți din România in Eticheta socială si de business. Jurnalist timp de 20 de ani, incepand cu varsta de 14 ani, iar apoi expert in PR si comunicare, Oana a inteles prin prisma meseriilor sale importanța bunelor maniere, in orice context social.
Invitat Alina Neacşa floristă, furnizor al Casei Regale a României
Teme de discutie

-flori si culori de Sarbatori

-cursuri de aranjamente florale ca terapie ocupationala şi surse viitoare de venit

-recent, Alina a fost reconfirmata de Casa Regala a Romaniei drept furnizor oficial

Invitat Irina Margareta Nistor, critic de film

Teme de discutie

-saptamana viitoare, pe 29 aprilie, se decerneaza Premiile Gopo-evenimentul este la a 18-a editie

-filmul despre care am vorbit si in Weekend Matinal-"Nasty"-a fost selectat pentru o proiecţie specială la Festivalul International de la Cannes, aflat la 77-a editie.

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

9:50 În grădina Danei

* Episodul 2

Realizator Dana Constantinescu

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1