loader
Foto

Marina Almăşan se întoarce la TVR 1

Noul sezon al emisiunii Hai-Hui a debutat pe 16 martie, la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Marina Almăşan
Hai Hui

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Hai-Hui, emisiunea care le oferă românilor şansa de a călători „din fotoliul de acasă, fără să scoată un ban din buzunar”, a revinit pe micul ecran, din 16 martie, cu un nou sezon. Începând din această primăvară, Marian Almăşan îşi aşteaptă telespectatorii în fiecare luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii care o urmăreau până acum la TVR 2, Hai-Hui îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară. Realizată într-o manieră dinamică, atractivă şi interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.

În prima ediţie Hai-Hui a primăverii, telespectatorii TVR 1 au aflat poveştile, impresiile şi experienţele invitaţilor Marinei Almăşan: Ambasadorul Turciei la Bucureşti - Koray Ertas, Florin Georgescu - un nevăzător care a colindat lumea pe bicicleta tandem cu Alexandru Răcănel, Antonio Pasarelli – cel mai... cântăreţ bucătar, Bogdan Stanoevici - secretar de stat la Ministerul Culturii, cântăreţul de origine turcă stabilit în România Gazi Demirel şi, prin Skype, Ricky Dandel.

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică.

Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, de luni, 16 martie, ora 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android. Şi românii din afara graniţelor ţării sunt aşteptaţi în călătoriile Marinei Almăşan şi ale invitaţilor ei, prin intermediul TVR Internaţional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Muzica și dansul la minoritățile nationale si povești din Sulina.

Producător Nicoleta Epure

16:45 Floarea nopţii

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1