loader
Foto

Ne vedem la TVR cu designerul Casei Regale

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu sunt invitaţii Marinei Almăşan la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, pe 4 decembrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ . Cătălin Botezatu – printre prietenii care vin la întâlnire.

 

Marina Almăşan
Ne vedem la TVR

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

S-a lansat în lumea modei ca designer de costume masculine. După ani de „ucenicie”, a deschis mai multe magazine dedicate exclusive vestimentaţiei pentru bărbaţi, a înfiinţat un atelier elitist de creaţie vestimentară, şi-a lansat colecţii de costume şi şi-a expus creaţiile  la târguri şi expoziţii de profil din România şi din străinătate. Din anul 2009, colaborează cu Casa Regală din România, devenind, în anul următor, furnizor al acesteia în ceea ce priveşte vestimentaţia masculină. Atât Regele Mihai, cât şi Principele Radu i-au purtat creaţiile în diverse ocazii oficiale, printre care nunta Prinţului William cu Kate Middleton de la Londra şi nunta Prinţului Albert de Monaco. Vineri, pe 4 decembrie, Alexandru Ciucu este invitatul Marinei Almăşan la Ne vedem la TVR, alături de frumoasa sa soţie, Alina Sorescu. Emisiunea este transmisă în direct, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii vin oameni dragi ai cuplului Alina Sorescu-Alexandru Ciucu, oameni ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu parcursul celor doi: colaboratori, colegi, prieteni. Printre ei se numără Cătălin Botezatu, trupa Distinto, Vlad Miriţă, dar şi copiii de la „Atelier pentru muzică”, pe care Alina Sorescu îi pregăteşte şi îi îndrumă către o carieră în lumea spectacolului. Telespectatorii vor descoperi, cu acest prilej, secrete din viaţa celebrului cuplu, vor afla cum se descurcă cei doi ca părinţi şi... viitori părinţi pentru a doua oară, care sunt pasiunile şi preocupările lor. Nu vor lipsi, desigur, nici imaginile de arhivă.

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan îşi propune să ofere telespectatorilor săi „divertisment educativ”, o emisiune pe teme sociale, pornind de la probleme sistemului de sănătate, până la războiul dintre generaţii. Şi în acest sezon, este hotărâtă să aducă în studio oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc. Faţă de celelalte sezoane Ne vedem la TVR, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor”. Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de FaceBook Ne vedem la TVR.

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1