loader
Foto

Galerie foto

Smaranda Vornicu, diploma de excelenţă în jurnalism european

Pe lângă realizatoarea emisiunii De la A la infinit, de la TVR au mai fost premiaţi Cristina Ţilică (Ora Regelui) şi Adrian Cioroianu (5 minute de istorie) cu distincţii ale Fundaţiei Eurolink-Casa Europei.  

 

Smaranda Vornicu-Shalit
De la A la... infinit

Ieri, 28 noiembrie, în cadrul ceremoniei de decernare a distincţiilor anuale ale Fundaţiei EUROLINK-Casa Europei: „Personalitatea Anului pentru o Românie Europeană”, Smaranda Vornicu, realizatoarea emisiunii De la A la Infinit de la TVR 1, a obţinut Diploma de Excelenţă în Jurnalism European.

„Acest premiu nu îmi aparţine. El apartine echipei De la A la infinit, fiecărui om care participă la realizarea şi promovarea acestei emisiuni. Aparţine Televiziunii Române şi TVR 1. Nu în ultimul rând, el îi aparţine lui Tudor Vornicu - eu îi datorez totul, iar televiziunea din România îi datorează foarte mult. În sensul cel mai european posibil”, a declarat Smaranda Vornicu, prezentatoare şi realizatoare a emisiunii de la TVR.

Din 12 octombrie 2013, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă, Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune, readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

23:00 Cu ai mei! (R)

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

23:55 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 5

Producător Daniela Enăchescu

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1