loader
Foto

Trufe sănătoase preparate de nutriționista Andreei Marin

Cisem Cakir, specialistul în nutriție al centrului Gardens of Babylon din Bodrum, acolo unde Andreea Marin a urmat un program de detoxifiere, a pregătit o delicioasă reţetă de trufe pentru ediţia de duminică 8 decembrie a emisiunii Preţuieşte viaţa!

 

Andreea Marin

Telespectatorii emisiunii Prețuiește Viața sunt familiarizaţi cu Cisem Cakir, specialistul în nutriție al centrului Gardens of Babylon din Bodrum, acolo unde Andreea Marin a urmat un program de detoxifiere despre care a declarat “mi-a schimbat optica privind felul în care trebuie să am grijă, nu doar de dieta mea și nu doar pe moment, ci în general, dar și de corpul meu pentru sănătate, nu doar pentru aspectul exterior, pentru mintea și sufletul meu, de asemenea.”

La Bodrum Andreea Marin s-a împrietenit cu Cisem și a învățat de la aceasta să își prepare singură diverse feluri de mâncare și să înlocuiască hrana nocivă cu preparate simple și bogate în vitamine, “eu las hrana să-mi fie medicament și medicamentul hrană, pentru ca am ales să mănânc sănătos” a mărturisit Andreea.

Cisem a preparat în platoul emisiunii băutura miraculoasă din iarbă de grâu și sărmăluțele sănătoase numite “durum”, ambele rețete având un mare succes în rândul fanilor emisiunii Prețuiește Viața. De această dată, nutriționista a hotărât să prepare un desert, trufe, la fel de sănătos și ușor de realizat, ca și rețetele precedente.

Pentru a prepara acest desert, pe cât de apetisant pe atât de sănătos, avem nevoie de migdale, cacao, scorțișoară, curmale, nuci și esență de vanilie, iar rezultatul este unul…delicios, așa cum a putut să constate și Maria Dragomiroiu, care a avut prilejul să guste din delicioasele preparate pregătite după reţeta lui Cisem, chiar în platoul emisiunii "Prețuiește Viața”.

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1