loader
Foto

Galerie foto

Rețeta lui Dinescu: colțunași de primăvară

Duminică, 17 aprilie, Mircea Dinescu l-a așteptat pe Marius Tucă în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde i-a gătit două tipuri de colțunași. Rețeta? În rândurile de mai jos.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Prieteni vechi, cei doi s-au întâlnit în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde Dinescu i-a pregătit invitatului său două soiuri de colţunaşi - unul cu umplutură de brânză, iar celălalt cu măcriş, timp în care Tucă a gustat din vinul de la Cetate şi l-a tachinat cu umor prietenul.

Colțunași de primăvară

  • un piept de gâscă
  • 3 cepe coapte
  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • ulei, vin
  • zeamă de portocală
  • brânză
  • amestec de măcriș cu ardei
  • smântână
  • roșii cherry
  • piper, coriandru, ienibahar
  • oțet de vișine

 

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1