Duminică, 17 aprilie, Mircea Dinescu l-a așteptat pe Marius Tucă în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde i-a gătit două tipuri de colțunași. Rețeta? În rândurile de mai jos.
Prieteni vechi, cei doi s-au întâlnit în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde Dinescu i-a pregătit invitatului său două soiuri de colţunaşi - unul cu umplutură de brânză, iar celălalt cu măcriş, timp în care Tucă a gustat din vinul de la Cetate şi l-a tachinat cu umor prietenul.
Colțunași de primăvară
- un piept de gâscă
- 3 cepe coapte
- 300 g făină
- 2 ouă
- ulei, vin
- zeamă de portocală
- brânză
- amestec de măcriș cu ardei
- smântână
- roșii cherry
- piper, coriandru, ienibahar
- oțet de vișine