Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: colțunași de primăvară
Duminică, 17 Aprilie 2016
Duminică, 17 aprilie, Mircea Dinescu l-a așteptat pe Marius Tucă în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde i-a gătit două tipuri de colțunași. Rețeta? În rândurile de mai jos.
Politică și delicatețuri
Politica si delicateturi
Politică și delicatețuri
Politica si delicateturi

Prieteni vechi, cei doi s-au întâlnit în bucătăria restaurantului „Lacrimi si Sfinţi”, unde Dinescu i-a pregătit invitatului său două soiuri de colţunaşi - unul cu umplutură de brânză, iar celălalt cu măcriş, timp în care Tucă a gustat din vinul de la Cetate şi l-a tachinat cu umor prietenul.

Colțunași de primăvară

  • un piept de gâscă
  • 3 cepe coapte
  • 300 g făină
  • 2 ouă
  • ulei, vin
  • zeamă de portocală
  • brânză
  • amestec de măcriș cu ardei
  • smântână
  • roșii cherry
  • piper, coriandru, ienibahar
  • oțet de vișine