Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Rețeta lui Dinescu: jigou împănat și legume umplute cu brânză prăjită
Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Mircea Dinescu a pregătit duminică, 4 decembrie, jigou de berbecuț și legume umplute cu brânză prăjită pentru actriţa Cezara Dafinescu.
jombou
politica si delicateturi
legume cu branza
politica si delicateturi
jombou
politica si delicateturi
legume cu branza
politica si delicateturi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Iată ingredientele și modul de preparare:

JIGOU ÎMPĂNAT

  • 1 pulpă berbecuț

  • usturoi

  • slăninuță

  • prune uscate

  • ardei iute

  • sare

  • ulei, vin

  • ceapă

  • roșii cherry

  • piper roșu

LEGUME UMPLUTE CU BRÂNZĂ PRĂJITĂ

  • brânză de capră

  • dovlecei

  • ceapă

  • vinete

  • făină

  • ulei

  • roșii cherry

  • usturoi

  • dulceață de ardei iute