loader
Foto

Galerie foto

Rețeta lui Dinescu: jigou împănat și legume umplute cu brânză prăjită

Mircea Dinescu a pregătit duminică, 4 decembrie, jigou de berbecuț și legume umplute cu brânză prăjită pentru actriţa Cezara Dafinescu.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Iată ingredientele și modul de preparare:

JIGOU ÎMPĂNAT

  • 1 pulpă berbecuț

  • usturoi

  • slăninuță

  • prune uscate

  • ardei iute

  • sare

  • ulei, vin

  • ceapă

  • roșii cherry

  • piper roșu

LEGUME UMPLUTE CU BRÂNZĂ PRĂJITĂ

  • brânză de capră

  • dovlecei

  • ceapă

  • vinete

  • făină

  • ulei

  • roșii cherry

  • usturoi

  • dulceață de ardei iute

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1