loader
Foto

Rețeta lui Dinescu: ostropel de cocoș și sushi de ștevie

Ce gătim? Noi idei, pentru rețete simple și gustoase, am primit de la maestrul Mircea Dinescu. Poetul l-a invitat la masă, în ediția din 10 aprilie a emisiunii "Politică și delicatețuri", pe Horia Brenciu.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Iată ingredientele din farfuriile celor doi:

OSTROPEL DE COCOȘ

- 1 cocoș de țară

- usturoi verde

- zahăr

- vin

- ulei, unt

- zeamă de portocală

- făină

- oțet de mere

- leuștean

- roșii cherry

- piper, coriandru, ienibahar

- ardei copți

SUSHI DE ŞTEVIE

- ștevie

- cartofi

- lapte

- unt

- dulceață de ardei iute

 

 

 

19:45 Sport

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1